Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Wireless aktivni uređaji

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  MIKROTIK CAP Lite RBCAPL-2nD

  Pozovite za cenu
  CAP lite je mali uređaj za pristupne tačke, savršen za javne lokacije i ugostiteljske firme kao što su hoteli, aerodromi, tržni centri itd. Uz proizvod su dve različite kućice koje se lako mogu zameniti ili, ako zaista želite da se uklopite dizajn sa okolinom, pružamo dizajnerske datoteke prilagođene 3D štampaču.

  MIKROTIK RB941-2ND-TC hAP lite TC

  Pozovite za cenu
  Kućni Access Point lite (hAP lite) je idealan mali uređaj za vaš stan, kuću ili kancelariju. Podržava VPS za aktiviranje dugmadi, za praktičnost ne kucanja komplikovane lozinke kada neko želi da ima bežični pristup internetu, a takođe može biti rečeno da se prebaci u CAP režim i da se pridruži CAPSMAN centralno upravljanoj mreži pritiskom na dugme. Naravno, uređaj pokreće RouterOS sa svim funkcijama, oblikovanjem propusnog opsega, zaštitnim zidom, korisničkom kontrolom pristupa i mnogim drugim. HAP lite je opremljen snažnim 650MHz CPU-om, 32MB RAM-a, dvostrukim chain 2.4GHz onboard wireless, četiri Fast Ethernet porta i RouterOS L4 licencom. USB napajanje je uključeno.

  MIKROTIK RBcAPGi-5acD2nD

  Pozovite za cenu
  cAP ac Dual-band 2.4 / 5GHz bežična pristupna tačka za montažu na plafon ili zid sa dva Gigabit Ethernet porta (jedan sa PoE izlazom), 802.11ac podrškom i IPsec hardverskom podrškom za šifrovanje

  MIKROTIK RBDiscG-5acD DISC Lite5 ac

  Pozovite za cenu
  DISC Lite5 ac Spoljašnji 5GHz 802.11a / n / ac bežični uređaj sa ugrađenom antenom sa povratnim backfire tipa 21dBi i Gigabit Ethernet za veće udaljenosti.

  MIKROTIK RBOmniTikG-5HacD OmniTIK 5 ac

  Pozovite za cenu
  OmniTIK 5 ac 7.5dBi Integrated AP, 5GHz Dual chain with 802.11ac support, 5x Gigabit Ethernet ports

  UBIQUITI UniFI UAP AC Lite

  Pozovite za cenu
  UniFi AC Lite AP ima najnoviju Wi-Fi 802.11ac tehnologiju u prefinjenom industrijskom dizajnu i idealan je za ekonomično uvođenje bežičnih mreža visokih performansi.

  UBIQUITI UniFI UAP-AC-HD

  Pozovite za cenu
  High‑Density Applications Powered by MU‑MIMO Technology 802.11ac Wave 2 MU‑MIMO (Multi‑User, Multiple Input, Multiple Output) omogućava da Wave 2 AP istovremeno komunicira sa više klijenata - značajno povećavajući propusnost za više korisnika i sveukupno korisničko iskustvo.

  UBIQUITI UniFI UAP-AC-IW

  Pozovite za cenu
  Idealan za nove ili naknadno instalirane uređaje, UniFi® AC Wall dizajniran je za pretvaranje Ethernet zidne utičnice u dvopojasnu 802.11AC Wi-Fi pristupnu tačku sa dva Gigabit Ethernet porta. Jedan od portova nudi PoE za napajanje i povezivanje 802.3af uređaja na mrežu. UniFi AC Wall može da koristi bežične brzine do 1167 Mbps sa dometom do 100 metara

  UBIQUITI UniFI UAP-AC-LR

  Pozovite za cenu
  UniFi AC LR AP odlikuje se najnovijom Wi-Fi 802.11ac tehnologijom rafiniranog industrijskog dizajna i idealan je za dugoročno aktiviranje bežičnih mreža visokih performansi.

  Wireless aktivni uređaji