Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  LogiLink

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  LogiLink Smoke Detector Test Spray 150 ml

  3,96
  Testirajte svoje detektore dima pomoću probnog spreja za detekciju dima LogiLink-a. Jednostavno prskajte sprej 1-2 sekunde sa 30 cm udaljenosti do detektora dima i proverite da li se aktivira alarm. Ako se detektor dima ne aktivira uprkos ponovljenom nanošenju probnih sprejeva, zamenite detektor dima.

  Logilink 19'' Patch Panel 1U, prazan, sa nosačima kabla NK4043

  10,57
  LogiLink-ovi patch paneli tipa „snap“ se uklapa u sve standardne 19-inčne rack ormane i uključuju ugrađeno upravljanje kablovima (traka za podršku) kako bi vam omogućili efikasnu organizaciju kablova.

  LogiLink Flexible vertikalni nosač kablova, dodatne spojnice, 5kom

  6,23
  Dužina organizatora kabla se može podesiti uklanjanjem pojedinih spojeva do visine vašeg stola. Kablovski kanal je zavrnut ispod donje strane stola, a masivna noga osigurava sigurno postolje.

  Logilink čičak traka, 10m, 20mm, crna

  14,61
  Snažne kablovske trake otporne na vremenske uvjete dizajnirane su da učvršćuju i označavaju žice ili kablove. Bez obzira gde ih koristite, nikada ne zahrđajte i uvek pouzdano držite kablove na mestu.

  Logilink nosač kablova za sto 140x180x63mm

  4,83
  Tako je lako odložiti kablove da biste oslobodili radnu površinu i pod od bilo kakvih zapetljanja kablova. Uz prikladan držač trake za napajanje, imate samo jedan kabl koji vodi do poda, dok su preostali kablovi koji dolaze iz stola omotani oko sistema upravljanja kablovima. Sada više nema kablova! Upotrebljena traka za utičnice uvek vam pruža dovoljno snage i lako je dostupna.

  Logilink čičak traka, 4m, 16mm, crvena

  4,44
  Snažne kablovske trake otporne na vremenske uvjete dizajnirane su da učvršćuju i označavaju žice ili kablove. Bez obzira gde ih koristite, uvek pouzdano držite kablove na mestu.

  Logilink čičak traka, 4m, 16mm, crna

  4,75
  Snažne kablovske trake otporne na vremenske uvjete dizajnirane su da učvršćuju i označavaju žice ili kablove. Bez obzira gde ih koristite, uvek pouzdano držite kablove na mestu.

  LogiLink nosači vezica 100 kom, 28x28 mm

  3,55
  Nosaci vezica omogućavaju brzo, lako i sigurno postavljanje kablova pomoću vezica. Otporni su na visoku temperaturu sa tačkom topljenja od 250°C. Preporučuje se upotreba na temperaturama od -40 °C do +85 °C. U pakovanju se nalazi 100 komada.

  LogiLink

  Filter by:

  Clear All
  Min: €0,00 Max: €39,00
  0 39