Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Audio

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  SONICGEAR Evo 5 PRO BTMI 2.1 Black

  6.764,40

  Trevi HCX 1080 BT

  16.989,60
  HiFi sistem CD, Mp3, USB sa radio i Bluetooth vezom Trevi HCKS 1080 BT omogućava vam da slušate vašu omiljenu muziku sa bilo kojeg kompatibilnog uređaja. Zahvaljujući Bluetooth tehnologiji omogućava vam bežično slušanje muzike sa bilo kojeg Bluetooth uređaja (pametni telefon, tablet, računar). Sa NFC funkcijom jednostavno prevucite svoj pametni telefon na Hifi sistem da biste koristili Bluetooth vezu. Opremljen Radio tunerom omogućava slušanje svake radio stanice. A uz daljinsko upravljanje sa punom fukcijom možete da držite sve pod kontrolom.

  Trevi RR 501 BT

  6.690,00
  Stereo radio rekorder TREVI RR 501 BT je model koji je opremljen sa mnogo različitih funkcija. Pored stare kasete, možete da povežete uređaj sa drugim uređajima, poput računara i telefona. RR 501 BT ima oblik klasičnog osam godina boombok-a i pravougaonog oblika sa ručicom za nošenje i okruglim zvučnicima sa obe strane. Uključeno je 4-opsežni radio sa antenama. Takođe je obezbedio ulazni USB / SD sa kojim možete slušati muziku u MP3 formatu.

  Trevi RR 504 BT

  10.989,60
  BT RR 504 Trevi je prenosni radio snimač za reprodukciju muzike iz više izvora, poput kaseta, USB memorija, radija i bluetooth uređaja. Zahvaljujući funkciji snimanja, možete direktno snimati sa Bluetooth-a i MP3 formata na kasetu koji podržava USB jer su fleš diskovi i čvrsti diskovi kompatibilni sa ovim uredjajem. Trevi stereo uređaj je takođe opremljen Bluetoothom za povezivanje kompatibilnih uređaja poput pametnih telefona i tableta.

  Trevi TT 1020 BT

  12.990,00
  Praktičan i prenosivi Salli koji se može poneti bilo gde, kako biste uživali u zvuku svojih gramofonskih ploča, čak i dok ste na odmoru. Štaviše, zahvaljujući kodiranju funkcija koje omogućava snimanje direktno sa gramofona na stick USB i uvek ga nosite sa sobom, možete ostaviti kod kuće svoje najdragocenije ploče ne rizikovati da ih oštetite.
  "Salli", nudi direktno snimanje sa gramofonskih ploča na USB stick, pruža mogućnost putem Bluetooth modula da slušate muziku na pametnom telefonu, računaru ili tabletu. Opremljen je ugrađenim zvučnicima za poboljšani kvalitet zvuka, prenosivi uređaj za snimanje takođe sadrži litijumsku bateriju koja se može puniti.

  Trevi TT 1070 E

  23.990,40
  Trevi TT 1070 To nije samo gramofon, već i uređaj za reprodukciju vaše omiljene muzike sa raznih podloga. Trevi gramofon omogućava očitavanje vinila do 33, 45 i 78 o / min, kao i CD-a i datoteka MP3-a sa USB-a, SD-a, Aux-a i drugih kompatibilnih uređaja zahvaljujući povezivanju Bluetooth. Takođe možete da podesite stanice na omiljenom AM / FM radiju i memorisete do 30 stanica za brz pristup. Sa maksimalnom snagom od 25W i integrisanim zvučnicima sa Bass Reflex sistemom, možete uživati u zanimljivim audio performansama.

  Trevi XF 300 MAX

  11.889,60
  Pojačalo Trevi XF 300 MAKS je savršen uređaj za animiranje vaših žurki i slušanje omiljene muzike gde god želite. Lagan za upotrebu, XF 300 MAKS se može lako prevoziti zahvaljujući praktičnoj ručki u gornjem delu. Trevi zvučnik opremljen je čitačem mp3 fajlova, ulazima USB, SD, AUKS-IN i dva mikrofona. Pored toga, povezivanjem Bluetooth-a možete bežično reprodukovati svoje omiljene pesme sa bilo kojeg kompatibilnog uređaja.

  Trevi XF 350

  8.900,40
  Trevi XF 350 zvučnik su prenosivi za vašu omiljenu muziku gde god želite. Jednostavan za upotrebu, XF 350 dolazi sa sklopivom ručicom kolica idealnom za transport. Prenosivi zvučnik Trevi ima ugrađene MP3 plejer, ulaze USB, MicroSD, AUX-IN i dva ulaza mikrofona. Možete da povežete svoje uređaje XF 350 sa Bluetooth-om i reprodukujete pesme koje više volite ili ih prilagođavate omiljenim stanicama na FM radiju pomoću funkcije automatske memorije.

  Trevi XF 450

  11.289,60
  Zvučna kutija TREVI XF 450 su prenosivi zvučnici za vašu omiljenu muziku gde god želite. Jednostavan za upotrebu, XF 450 poseduje ručicu koja se izvlači. XF 450 ima LED ekran za čitanje informacija o reprodukciji, FM radio, MP3 plejer, ulazni USB i jedan za Micro SD, jedan AUX IN 3.5 "dva ulaza za mikrofon. Prednja svetlost Discolight čini ga idealnim za čak i noćne zabave. Pomoću funkcije Bluetooth možete se bežično povezati sa pametnim telefonima i tablet računarom, dok funkcija Karaoke zabavlja dok pevate. Pored toga, dolazi i dinamičan mikrofon. Napajanje se vrši preko USB kabla i punjive baterije velikog kapaciteta.

  Audio

  Filter by:

  Clear All
  Min: 2.889,00 din. Max: 23.991,00 din.
  din.2889 din.23991