Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Software

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Microsoft Windows Server Essentials 2019 64Bit Eng 1pk DSP OEI DVD 1-2CPU

  0,00
  OEM Windows , samo uz nov računar

  Adobe photoshop CC

  0,00
  Adobe Photoshop CC – Softver za obradu fotografija, a pogotovo ukoliko se misli na program za naprednu obradu fotografija, ima svoje ime i prezime, a to je svakako Adobe Photoshop. Ovaj Adobe alat je više od dve decenije sinonim za obradu fotografije, foto montažu, pa čak i stvaranje digitalnih fotografija. WinRAR je veoma moćan alat koji može da zapakuje i raspakuje najviše različitih formata, pri čemu su zapakovani podaci zaštićeni od raznih vrsta oštećenja.

  WinRar

  0,00
  WinRAR je jednostavan, veoma brz i fleksibilan program koji služi za kompresiju podataka. On je definitivno jedan od onih neophodnih alata, koje bi svaki korisnik trebalo da koristi. Podržava sve verzije i platforme Windows operativnih sistema. WinRAR je veoma moćan alat koji može da zapakuje i raspakuje najviše različitih formata, pri čemu su zapakovani podaci zaštićeni od raznih vrsta oštećenja.

  Total Commander

  0,00
  Total Commander (bivši Windows Commander) je odlična zamena za Microsoft® Windows Explorer koja pored pretrage, kopiranja, premeštanja i brisanja fajlova pruža još mnoge druge mogućnosti.

  CorelDRAW Graphics Suite 2019

  0,00
  Aktuelna verzija CorelDRAW alata za grafički dizajn, ilustracije, prelom, web dizajn i grafiku je CorelDRAW Graphics Suite 2019! Svi korisnici ove najnovije verzije programa sada mogu još lakše i brže da uređuju svoje fotografije, upravljaju sadržajem, bojama i grafičkim elementima. U unapređenoj verziji možete računati na nove efekte za bitmap i vektorske objekte, veću preziznost prilikom kontrole objekata, slojeva i strana, kao i nove templejte koje je mnogo lakše navigirati. Takođe, novi interfejs će vam omogućiti brže i lakše snalaženje prilikom korišćenja.

  F-Secure Router Checker FREE

  0,00
  DNS napad znači da je neko namerno izmenio postavke na vašem ruteru bez vašeg pristanka. Ova vrsta napada omogućava napadaču da nadgleda, kontroliše ili preusmeri vaš internet saobraćaj. Na primer, ako je DNS vašeg rutera ukraden, bilo kada posetite web lokaciju na bilo kom uređaju povezanom na taj ruter, možda ćete biti preusmereni na lažnu verziju web lokacije.

  F-Secure Online Scanner FREE

  0,00
  Pokrenite skeniranje besplatno i rešite se zlonamjernog softvera.

  F-Secure Digital Life Test FREE

  0,00
  Započnite test i pogledajte koliko sigurno surfujete internetom.

  F-Secure IP Checker FREE

  0,00
  Pomoću VPN-a možete sakriti svoju stvarnu IP adresu i zameniti je IP adresom od VPN provajdera.
  FREEDOME VPN je rješenje jednim klikom za stvaranje pouzdane VPN veze.
  Koristite ga za:
  - Sakrijte svoju stvarnu IP adresu
  - Promenite svoju virtuelnu lokaciju
  - Blokirajte praćenje na mreži

  Software

  Filter by:

  Clear All
  Min: €0,00 Max: €230,00
  0 230