Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Hands-free skeneri

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Honeywell Fusion 3780

  Pozovite za cenu
  Idealno rešenje za mini markete. Kombinuje omnidirekciono ilasersko skeniranje u lagano i ergonomski oblikovano pakovanje. Automatska detekcija postolja omogućava brz i lak prelazak na hands-free mod rada.

  Honeywell Genesis 7580g

  Pozovite za cenu
  Genesis 7580g je prvi area-imaging skener projektovan da čita sve 1D, PDF i 2D barkodove. Pokretan šestom generacijom Adaptus™ Imaging tehnologije, Genesis 7580g nudi vrhunske performanse u elegantnom pakovanju.

  Honeywell Orbit 7120 / 7180

  Pozovite za cenu
  Orbit je najprodavaniji hands-free skener svih vremena i to sa razlogom. Inovativani, elegantani i povoljani, Orbit 7120 i Orbit 7180 nude višestruko nagrađivan dizajn, jednostavnost upotrebe i praktičnost. Orbit 7180 poseduje integrisan RF EAS za dekodiranje tagova na proizvodima, kao i single-line mod, kada je potrebna veća preciznost skeniranja.

  Honeywell Orbit 7190g

  Pozovite za cenu
  Orbit 7190g nastavlja tradiciju poizdane Orbit serije skenera uz dodatak area imager tehnologije za besprekorno čitanje 1D, 2D i PDF kodova. Dual-mode thenologija omogućava čitanje kodova sa papira, kao i digitalnih kodova sa pametnih uređaja. Ovim u jednom uređaju dobijate skener i praktično rešenje za Vaš Loyality program.

  Honeywell Solaris 7820

  Pozovite za cenu
  Solaris 7820 vertikalni hands-free skener povećava produktivnost sa neprevaziđenom sposobnošću da agresivno skenira kodove iz bilo kojeg ugla. Uklapa se u gotovo bilo koje oktuženje i predstaavlja idealno rešenje za markete sa većim protokom robe.

  Honeywell Solaris 7980g

  Pozovite za cenu
  Najnoviji predstavnik Solaris serije 7980g nudi mogućost čitanja 1D i 2D kodova, kao i kodova sa ekrana pametnih telefona. Napaja se direktno preko USB kabla, čime se eliminiše potreba za dodatnim kablovima i komplikovanim instalacijama.

  Honeywell Vuquest 3320g

  Pozovite za cenu
  Vuquest 3320g je kompaktan area-imaging skener koji pruža agresivno čitanje 1D, 2D i PDF kodova. Vuquest 3320g je lagan, izdržljiv i mobilan. Elegantan dizajn se besprekorno uklapa u svako radno okruženje.

  Hands-free skeneri

  Filter by:

  Clear All